*Δωρεαν SSL πιστοποιητικο σε καθε κατασκευη eshop

κατασκευή ιστοσελίδας κατασκευη ιστοσελιδας wordpress

Κατασκευή ιστοσελίδων κατασκευή ιστοσελίδας με WordPress
ανάπτυξη στόχων με WP ιστοσελίδες

Κατασκευή Ιστοσελίδας με WordPress

Κατασκευη ιστοσελιδας σε wordpress έτοιμο πακέτο για κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας και δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με WooCommerce.

Κατασκευή Ιστοσελίδας
Κατασκευή ιστοσελίδας βασισμένη σε Bootstrap 4 με πρόγραμμα σχεδιασμού website Front-end Page Builder. Διαθέτει deep integration με WooCommerce για δημιουργία eshop και αναβάθμιση site με lifetime updates.
Φιλοξενία Ιστοσελίδων
Φιλοξενία ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων σε Web Hosting πακέτα με υποδομή, Cloud Servers, Dedicated Servers, SSD Servers με συνεχή Monitoring  -control panel διαχείρισης της φιλοξενίας και των email με εγγύηση άριστης λειτουργίας.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP
Κατασκευή eshop με σημασία στο γρήγορο και ασφαλές Checkout, πιστοποίηση ηλεκτρονικού καταστήματος με SSL. Γρήγορη αναζήτηση προϊόντων με φίλτρα σε τεχνολογία AJAX, πλατφόρμα διαχείρισης eshop WordPress.
RESPONSIVE ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Responsive σχεδιασμός δυναμικής ιστοσελίδας, προβολή website σε κάθε τύπο οθόνης κινητά, tablet, υπολογιστές με βελτιστοποίηση εμφάνισης σε Row Setting με Custom Design options. Νέα υπηρεσία ready to convert wordpress for apps δημιουργία εφαρμογής για κινητά.
SEO
On-Page SEO (Search Engine Optimization) είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης στη δομή της ιστοσελίδας με συγγραφή κώδικα, ενοποίηση αρχείων CSS, js -Minify on-the-fly compression. Ελαχιστοποίηση της HTML και προετοιμασία των H1 Tags & Headings για βελτιώση Rankings.
κατασκευή ιστοσελίδας κατασκευη ιστοσελιδας wordpress

Κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας

Οι ιστοσελίδες που φτιάχνουμε τις βρίσκουν οι μηχανές αναζήτησης Internet
Κατασκευή ιστοσελίδων /υπηρεσίες web design με βελτιστοποίηση seo, παρακολούθηση ανταγωνισμού, διαφοροποίηση, προγραμματισμός website με custom κώδικα. Σχεδιασμός ιστοσελίδας (δημιουργία μακέτας, κατασκευη logo, σχεδίαση vector icons, επεξεργασία φωτογραφίας με Photoshop). Αποκτήστε επαγγελματική ιστοσελίδα on pixel focus στις καλύτερες τιμές.

Γρήγορη φόρτωση ιστοσελίδας

Παρέχουμε λύσεις για γρήγορη φόρτωση ιστοσελίδας με στόχο την καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Υπηρεσίες Performance Optimization όπως, ελαχιστοποίηση της JavaScript και των CSS αρχείων, συμπίεση των γραφικών, ενοποίηση σοβαρά μεγάλων αρχείων CSS/JS και ελαχιστοποίηση πόρων αποκλεισμού ιστοσελίδας.

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων (SEO)

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων SEO είναι συνδυασμός πολλών, τα αποτελέσματα επηρεάζονται από μεταβλητές και παράγοντες on/off, απαιτεί χρόνο και συνεχή ενημέρωση για τις αλλαγές του Google Panda στον αλγόριθμο. Οι Seo Expert του Web Design Press αναλαμβάνουν για εσας τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδας και προώθηση στην πρώτη σελίδα Google. Ενημερωθείτε για τις νέες τεχνικές SEO και παραμείνετε ένα βήμα πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Κατασκευή ιστοσελίδας e-shop

Κατασκευή ιστοσελίδας με WordPress ενώ ταυτόχρονα το επεκτάσιμο δωρεάν πρόσθετο WooCommerce σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε ιστοσελίδα e-shop. Επιπλέον η εγκατάσταση του Theme είναι WooCommerce Ready απόλυτα συμβατό με την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Δυναμικές ιστοσελίδες

Δυναμικές ιστοσελίδες με πρόγραμμα CMS για Online διαχείριση website με απεριόριστες προσθήκες στην επεξεργασία σελίδων, κατηγοριών, προϊόντων με φωτογραφίες gallery κείμενα. Η κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας WordPress προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να δημιουργήσετε σταθερή ανάπτυξη στο διαδίκτυο. Η Web Design Press παρέχει υποστήριξη και εκπαίδευση στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Επίσης διαθέτουμε βιβλιοθήκη για αρχάριους στο WordPress με έτοιμα shortcodes και templates visual composer.

Κατασκευή ιστοσελίδας σε Optimized Servers

Η εγκατάσταση του WordPress στο web hosting πακέτο για την κατασκευή ιστοσελίδας πρέπει να πληρή κάποια βασικά χαρακτηριστικά που είναι η προϋπόθεση ορθής λειτουργίας για γρήγορη φόρτωση του website.
Η Web Design Press με κύριο αντικείμενο την κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων WordPress/WooCommerce προτείνει χαρακτηριστικά για wordpress hosting όπως. Τελευταία έκδοση PHP7.2 και όριο μνήμης WordPress 1GB+ RAM.
*Μέγιστος αριθμός εισαγωγής μεταβλητών PHP για αποφυγή υπερφόρτωσης.
Εγκατάσταση ssl certificate στον Server σε μοναδική ip address.
*Για τους γνώστες του WordPress υπάρχει το Max Input Vars, αν για παράδειγμα η ιστοσελίδα διαθέτει μεγάλο όγκο σε κατηγορίες στο κεντρικό menu ρωτήστε τον κατασκευαστή ιστοσελίδας ποιο είναι το limit Input Vars. Αυτή η ρύθμιση γίνεται από το control panel του server ή από το .htaccess. Η εταιρεία αναλαμβάνει τη βελτιστοποίηση Web Hosting ακόμα και αν το website δεν φιλοξενείται σε Servers του Web-Design-Press.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδας με On-Page SEO επαγγελματικός σχεδιασμός ιστοσελίδων, εγγύηση άριστης λειτουργίας Web Hosting – κατασκευή ιστοσελίδων με lifetime updates και deep integration με WooCommerce για δημιουργία eshop.

υποστηριξη - αναβαθμιση wordpress
Επικοινωνία

Phone
+ 306987821090

Address
Ζέας 143, Πειραιάς Αθήνα, 18534